Az omega-3 jótékony hatása miatt fontos, hogy minél több halat, tengeri herkentyűket fogyasszunk, minél természetesebb formában.
Ebben a receptben nyers-füstölt lazacszeletet ajánlok, amely gyorsan, egyszerűen elkészíthető.
Hidegtálakon, vagy csak úgy, a reggeli, vagy más ételek mellé, egy kis adag is megfirkálja a tányéron lévő ízvilágot…
Hozzávalók:
1 szelet füstölt lazac szelet
5 db főtt tojás
3 ek állati zsír
1 tk citrom leve (frissen facsart)
1 késhegynyi vegyes, színes bors (frissen örölt)
1 késhegynyi só
Elkészítés:
Az összes hozzávalót összeturmixolom, és azonnal fogyasztható!
(Lehet az arányokkal játszani, ízlés szerint.)
Hűtőben lefedve üvegtálban 1-2 napig eltartható.
Boldog jóétvágyat!
0
No Comments