Egy gyors és egyszerű, többféleképp variálható desszertsüti, aminek a piskótáját akár már előző nap is elkészíthetjük…
0Csokikrémmel töltött piskótatekercs
Készítette október 16, 2013
Közzétéve:- Yield: 1 tekercs (12 Adag)
- Előkészítés: 20 perc
- Főzés: 20 perc
- Elkészítés: 1 óra 40 perc
Piskóta-tészta tekercs-alap, csak tojásfehérje alapú recept szerint.
Hozzávalók
- 200 ml kókusztejszín (Cocomas) (hűtött, pl. Cocomas)
- 1 tk fahéj (elhagyható)
- 3-6 ek kakaópor 20-22%-os natúr kívánt állagtól függően
- 1 tk édesítő (Stevia-Eritritol) ízlés szerinz
Elkészítés
- Mindent egy mélyebb tálba beleteszek, kézzel óvatosan elkeverem, majd robotgéppel simára keverem.
- Az előzőleg már feltekert, kihűtött piskótatekercset óvatosan kiterítem, majd krémmel egyenletesen kikenem.
- Félreteszek egy adagot a díszítéshez, amit habzsákba töltök.
Óvatosan feltekerem. Hűtőbe teszem, hogy megdermedjen.
- Szilikon ecsettel paleo csokit kenek a kihűtött tekercs tetejére, így gyorsan rádermed.
- Díszíthetjük habzsákból kiformázott töltelékkel, paleocsokiba mártott gyümölcsszemekkel, szeletelt mandulával, stb.
No Comments