Ret-ro – Retek-rózsa saláta

ret-ro retekrózsa medvehagyma levéllel

Egy pillanatok alatt elkészíthető, mutatós saláta tálalási mód…

 

Hozzávalók:

1db sörretek (vagy fekete retek a piros reteknél kisebb tálba, vagy pohárkába érdemes tenni, az arányok miatt)

Valamint néhány medvehagyma levél, vagy egyéb fűszernövény levele…

 

Elkészítés:

Egy edénybe a hámozott retket uborka szeletelővel feldarabolom, majd egy kínáló tálkába a medvehagyma, vagy fűszernövény leveleket a tálkából kilógatva , egymástól egyforma távolságba beállítgatom.

A retek szeleteket először körben elhelyezem, majd a közebére néhány szeletet meghajlítva, egymást megtámasztva beékelem, és a maradékot pedig rózsaszirom szerűen bedugdosom, felhasználásig hűtőben tartom.

Bármilyen paleo sült ételhez, vagy hidegtálhoz ajánlom, az asztalon üdítő látványt nyújt!

 

Boldog jó étvágyat! 😉

0

No Comments

Leave a Reply