Goffry a paleoban

paleo goffri

Paleo goffry (grillen)

Hozzávalók:

1 db tojás
10-15 dkg gesztenyeliszt
1 mkk fahéj

1tk méz, vagy egyéb édesítő (elhagyható, főleg, ha töltelékkel, vagy feltéttel tálaljuk, az elég, ha ízesebb/édesebb)
kókusztej (közepesen sűrű, palacsinta tészta állaghoz)
csipet só

Lehet még variálni az ízvilágot, pl. reszelt citromhéjjal, mézeskalács fűszerkeverékkel, vaniliával, stb.

Elkészítés:

Az összetevőket egy tálban simára keverem.
A grillt felmelegítem és a masszát egyenletesen elterítem rajta. 5-6 percig sütöm 5-ös fokozaton, majd megfordítom, 3-as fokozaton sütöm még 2-3 percig. (Max. 10 perc és kész!)

Lehet a tésztát akár palacsintasütőben, serpenyőben is kisütni!
Goffry sütőben nem kell forgatni…

Ha elkészült, feldarabolom és leöntöm házi hecsedli lekvárral, kakaós öntettel, igény/izlés szerint.

 

Boldog jó étvágyat! 😉

0

No Comments

Leave a Reply