Paleo goffry (grillen)
Hozzávalók:
1 db tojás
10-15 dkg gesztenyeliszt
1 mkk fahéj
1tk méz, vagy egyéb édesítő (elhagyható, főleg, ha töltelékkel, vagy feltéttel tálaljuk, az elég, ha ízesebb/édesebb)
kókusztej (közepesen sűrű, palacsinta tészta állaghoz)
csipet só
Lehet még variálni az ízvilágot, pl. reszelt citromhéjjal, mézeskalács fűszerkeverékkel, vaniliával, stb.
Elkészítés:
Az összetevőket egy tálban simára keverem.
A grillt felmelegítem és a masszát egyenletesen elterítem rajta. 5-6 percig sütöm 5-ös fokozaton, majd megfordítom, 3-as fokozaton sütöm még 2-3 percig. (Max. 10 perc és kész!)
Lehet a tésztát akár palacsintasütőben, serpenyőben is kisütni!
Goffry sütőben nem kell forgatni…
Ha elkészült, feldarabolom és leöntöm házi hecsedli lekvárral, kakaós öntettel, igény/izlés szerint.
Boldog jó étvágyat! 😉
0
No Comments