Káposztás-húsgombóc

Káposztás-húsgombóc

Tradicionálisan magyarnak tartott ételek is megérdemelt helyet kapnak a paleo életmódban, így ki ne szeretné a káposztás-húsos variációkat?

Lehet székelykáposzta, lucskoskáposzta, töltöttkáposzta, rakott káposzta és társai…

(Még mondja valaki, hogy nem lehet jókat enni, ráadásul egészségesen!) 😉

 

(Autoimmunosok csak óvatosak a füstöltkolbászban lévő fűszerpaprikával, hagymákkal is, mert erősen megengedő vonalhoz tartozik, van amelyik pluszban panaszt is okoz egyeseknél! )

 

Hozzávalók:

1/2 kg darálthús

1kg házi savanyúkáposzta

1 fej főzőhagyma

1 fej fokhagyma

 

1 szelet füstöltszalonna

bors, ízlés szerint…

 

Elkészítés:

 

 

Boldog jóétvágyat! 😉

0

No Comments

Leave a Reply