Tojáscsinta / lepény – alap

Tojáslepény alap

 

Tojás palacsinta, “tojáscsinta” – lepény alap recept,

ketogén étrendnek is megfelelve, ami magliszt és egyéb alapanyag hozzáadása nélkül, mintegy rántottaszerűen felhasználható különböző ételekhez variálva…

 

Hozzávalók:

1 db tojás

1 ek víz

1 tk zsír, (a sütéshez)

 

Elkészítés:

Felütök egy tojást, hozzáteszek 1 ek vizet, egyneművé keverem majd (1 tk) kis zsírban, palacsintasütőben tojáscsinta-lepényt sütök, 1x feldobva-fordítva.

Igény szerint vovábbi felhasználásra… (Lassagne, batyu, paleocsinta, tortilla, stb.)

A képen bolognai szósszal bélelt, reggelire, ill. egytálátelnek is jó, bohókásan, étvágygerjesztve, gyerekeknek díszítve…

 

 

Boldog jó étvágyat! 😉

 

1

No Comments

Leave a Reply