Tojás palacsinta, “tojáscsinta” – lepény alap recept,
ketogén étrendnek is megfelelve, ami magliszt és egyéb alapanyag hozzáadása nélkül, mintegy rántottaszerűen felhasználható különböző ételekhez variálva…
Hozzávalók:
1 db tojás
1 ek víz
1 tk zsír, (a sütéshez)
Elkészítés:
Felütök egy tojást, hozzáteszek 1 ek vizet, egyneművé keverem majd (1 tk) kis zsírban, palacsintasütőben tojáscsinta-lepényt sütök, 1x feldobva-fordítva.
Igény szerint vovábbi felhasználásra… (Lassagne, batyu, paleocsinta, tortilla, stb.)
A képen bolognai szósszal bélelt, reggelire, ill. egytálátelnek is jó, bohókásan, étvágygerjesztve, gyerekeknek díszítve…
Boldog jó étvágyat! 😉
1
No Comments