Japán manikűr

Japán manikür

Mi a japán manikűr?

     Az elnevezés Japánból ered, mert a japán arisztokrácia, régi, titkolt körömápolási eljárása volt.

 

Miért jó a japán manikűr?

Visszaadja a körmök természetes fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.      A méhviasz hatására természetes körmeink megerősödnek, és a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban). Az eljárás végén eltűnnek a barázdák, és polírozott, lakkozás nélkül is fényes körömfelületet kapunk.      Főként barázdált és lemezesen elváló körömnél ajánljuk. A kezelés 3-4 hetente ajánlott. A köröm fényessége tartós, mivel a méhviasz a körömlemezbe épül. A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek!

 

Hogy történik egy kezelés?

A köröm és a körömbőr formázása után speciális körömerősítő, polírozó eljárást alkalmazunk.

Első kezelésnél felbolyhozzuk, (elmattítjuk) a körömfelületet, hogy a hatóanyag jobban behatolhasson a körömrétegekbe.      A méhviasz alapú pasztát eloszlatjuk a körmön (finoman rányomkodva) majd szarvasbőr polírozóval polírozzuk be az anyagot a körömfelületbe, amíg a köröm fényleni nem kezd.

Rendszeres kezelésnél a bolyhozást csak az első alkalommal kell a teljes körömfelületen elvégezni, a további kezeléseknél csak a frissen lenőtt körömrészt kell bolyhozni, polírozni, (mint a műkörmöknél a töltéskor.)

Végül, befejező lépésként a speciális, felületlezáró port egy másik szarvasbőr polírozóval, ugyanezzel a módszerrel a körömlemezbe zárjuk.

Szemüveg, ill. más optikai száraz tisztítókendővel, szarvasbőrrel, fel lehet frissíteni a fényét, (ha, pl. olajos krémtől bemattulna).

Lehet kapni körömápoláshoz kisebb csomagot, utazáshoz, vagy otthonra, ha maga akarja valaki elvégezni a lenövő rész folyamatos töltését, felpolírozását.

Kéthetente ajánlott megismételni, ez a fajta ápolást, helyrehozza az elgyengült körmöket.

A folyamat igen egyszerű, mégis bízzák ezt is szakemberre.

 

Ajánlott nem csak nők, hanem különösen a férfiak számára is, valamint olyan munkát végzőknek, akik számára tiltott a lakk, a műköröm!(pl.: sok kézfertőtlenítőt használnak, sokáig vízben áznak, kesztyűbe füllednek a kezek, körmök)

0

No Comments

Leave a Reply