Csokikrémes “tojáscsinta” desszert

Csokis-tojáscsinta desszert

 

Egy “tojáscsintából”, (vagy megoldható paleocsintából, banáncsintából is- de az nagyobb ch, és/vagy fitát mennyiség), itt csokokrémmel feltuningolt különleges desszert.

Variálható ízesítéssel, töltelékkel, így színekkel is!

Látványos, finom, laktató és aki kóstolta, dicsérté…

 

Hozzávalók:

1 doboz natúr kókusztej

5 szem magozott datolya, (vagy 1 ek mazsola)

1 ek frissen facsart citrom leve

1 morzsa só

8 db tojás + 8 ek víz (Annyi tojás, amennyi tojáscsinta kitölti a tálat)

3 ek zsír / sütéshez, + jénai edény zsírozáshoz

5 ek natúr holland kakaó

3 ek paleocsoki

 

 

Elkészítés:

1 doboz natúr kókusztej

5 szem magozott datolya, (vagy 1 ek mazsola)

1 ek frissen facsart citrom leve

1 morzsa só

8 db tojás + 8 ek víz (Annyi tojás, amennyi tojáscsinta kitölti a tálat)

3 ek zsír / sütéshez, + jénai edény zsírozáshoz

5 ek natúr holland kakaó

3 ek paleocsoki

 

 

Boldog jó étvágyat! 😉

 

Megjegyzés:

Itt egy csokikrémes variáció: http://angelstudio.hu/wordpress/csokikremes-tojascsinta-desszert/

Folyamatban van egy sós változat is… 😉

 

0

No Comments

Leave a Reply