Egy “tojáscsintából”, (vagy megoldható paleocsintából, banáncsintából is- de az nagyobb ch, és/vagy fitát mennyiség), itt csokokrémmel feltuningolt különleges desszert.
Variálható ízesítéssel, töltelékkel, így színekkel is!
Látványos, finom, laktató és aki kóstolta, dicsérté…
Hozzávalók:
1 doboz natúr kókusztej
5 szem magozott datolya, (vagy 1 ek mazsola)
1 ek frissen facsart citrom leve
1 morzsa só
8 db tojás + 8 ek víz (Annyi tojás, amennyi tojáscsinta kitölti a tálat)
3 ek zsír / sütéshez, + jénai edény zsírozáshoz
5 ek natúr holland kakaó
3 ek paleocsoki
Elkészítés:
1 doboz natúr kókusztej
5 szem magozott datolya, (vagy 1 ek mazsola)
1 ek frissen facsart citrom leve
1 morzsa só
8 db tojás + 8 ek víz (Annyi tojás, amennyi tojáscsinta kitölti a tálat)
3 ek zsír / sütéshez, + jénai edény zsírozáshoz
5 ek natúr holland kakaó
3 ek paleocsoki
Boldog jó étvágyat! 😉
Megjegyzés:
Itt egy csokikrémes variáció: http://angelstudio.hu/wordpress/csokikremes-tojascsinta-desszert/
Folyamatban van egy sós változat is… 😉
0
No Comments